A- A A+

Imponeer uw genodigden met deze unieke locatie.

Bent u op zoek naar een locatie voor uw verjaardagsdrink, bedrijfsfeest, verloving, product- of collectievoorstelling,  persevent of gewoon een drink onder vrienden? Voor al uw events, privé of professioneel, bieden wij u de mogelijkheid om onze uitzonderlijke locatie af te huren voor groepen tot maximaal 36 personen.

Art Bar afhuren kan elke dag van de week (per blok van 5 uur) tussen 9u en middernacht, uitlopend tot max. 01u, dit om de goede vrede met de bovenburen te bewaren.

De huurprijs betreft 300,00€ die u betaalt bij het vastleggen van uw event. Wat de dranken betreft werken wij met een minimum aan te consumeren dranken van 500,00€ per blok van 5 uur.

Tijdens de gewone openingsuren kunnen kleine groepen tot max. 18 personen ten allen tijde een plaatsje reserveren en hoeven dan uiteraard geen huur te betalen.

De dranken kunnen indien gewenst, aangevuld worden met hapjes van externe traiteurs. Dit zijn louter en alleen enkele aanbevelingen, een andere mogelijkheid is dat u zelf hapjes maakt, meebrengt, dresseert en op de tafels zet. Wenst u een extra persoon (extra kost) die voortdurend met hapjes rondgaat, ook daar kunnen wij voor zorgen.

Bekijk alvast enkele foto’s van onze Art Bar.

top